Fursecuri de post cu cacao

de RoXx in Dulciuri, 28 Noi 2013 | 19794 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 12 linguri zahar
  • 12 linguri ulei
  • 13 linguri apa
  • 3 linguri cacao
  • 2 linguri esenta rom
  • 1 plic praf de copt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri de post cu cacao:

Intr-un castron se amesteca bine cu un tel, zaharul impreuna cu lingurile de cacao si apa .Se adauga uleiul ,esenta de rom, praful de copt si faina treptat.Se framanta  pana ce aluatul nu se mai lipeste de maini.Se intinde o foaie groasa de 5-6 mm  si se taie in diferite forme (eu le-am facut rotunde). Intr-o tava in care am pus hartie de copt,se pun fursecurile formate si se introduc la cuptor la foc mediu timp de 10-15 min. 

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Cantitatea de faina poate varia in functie de tipul ei

2

Cel mai bine se pastreaza daca se tin intr-o punga de plastic

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri de post cu cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta "made by Florinu"