Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Idee preluata de la Adinutza, se fac din aluat ramas de la coptul fursecurilor cu ciocolata.
Se face un aluat din faina, zahar, zaharul vanilat,ou,margarina se da cca 1 ora la frigider.
Se intinde pe masa de lucru stropita cu faina cu sucitorul.
Se decupeaza inimile, se lipesc cate 2 cu un batz pt frigarui intre , se aseaza pe hartie de copt in tava si se dau la cuptorul preincalzit la foc mic cca 180 gr cca 10-15 min pana prind o culoare galbuie.
Se scot , se lasa sa se potoleasca.
Se tavalesc prin ciocolata alba topita la microunde, se stropesc cu cocos.
La servit se aseaza in vaza(sau un pahar).
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult