Fursecuri din ovaz Snickerdoodles

de Maria24 in Dulciuri, 18 Sep 2014 | 2506 vizualizari

 

Sunt foarte bune!

 

INGREDIENTE

  • 112 g faina de ovaz
  • 4 lgte zahar
  • un varf cutit sare
  • 1 lgta praf copt
  • 2 lg ulei
  • esenta vanilie
  • lapte cat sa iasa compozitia manevrabila (eu am pus lapte de cocos, dar voi puteti pune de care doriti)
  • Mix zahar + scortisoara:
  • 3 lgte zahar
  • 1 lgta scortisoara
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri din ovaz Snickerdoodles:

Se amesteca ingredientele uscate, apoi se adauga cele lichide (puneti cate putin lapte pana compozitia devine compacta). Se amesteca bine si se lasa cateva minute. Intre timp se amesteca zaharul cu scortisoara pentru ca, ulterior, sa se tavaleasca fursecurile prin acest amestec.

Dupa ce au trecut cateva minute se formeaza bilute din compozitie (eu le-am facut cam mari, din cauza aceasta mi-au iesit putine, dar voi puteti sa le faceti mai mici) apoi se tavalesc prin mixul de zahar si scortisoara.

Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc 10 minute in cuptorul preincalzit la 190 grade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri din ovaz Snickerdoodles" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Tosca