Fursecuri duo

de Angelina_Elena in Dulciuri, 2 Iun 2012 | 5388 vizualizari

 

Multumesc frumos Dakris pentru reteta! Sunt absolut delicioase!>:D

 

INGREDIENTE

Aluatul alb:
  • 250 g faina+1 lingura
  • 100 g unt
  • 100 g zahar pudra
  • 1 plic zahar vanila bourbon(Dr.Oetker)
  • 1 ou
  • 5 g praf de copt
Aluatul maro:
  • 250 g faina
  • 2 linguri cacao
  • 100 g unt
  • 100 g zahar pudra
  • 1 ou
  • 5 g praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri duo:

Aluatul alb:

Untul moale la temperatura camerei se freaca bine cu zaharul pudra. Adaugam apoi oul si zaharul vanilat bourbon. Incorporam apoi faina amestecata cu praful de copt si framantam pana ne rezulta un aluat de o consistenta mai tare.

Aluatul maro:

Untul moale la temperatura camerei se freaca bine cu zaharul pudra. Adaugam apoi oul si cacaoa. Incorporam apoi faina amestecata cu praful de copt si framantam pana ne rezulta un aluat de o consistenta mai tare.

Intindem pe o folie de plastic aluatul maro intr-o foaie de 1 cm grosime, iar peste foaia maro intindem cu grija aluatul alb. Rulam folosindu-ne de folia de plastic. Taiem aluatul  in bucati de 6-7 mm grosime cu o ata subtire. Tapetam o tava cu hartie de copt, aseazam fursecurile si le coacem la foc  potrivit cca 15 minute pane se rumenesc usor pe talpa. Se scot pe un gratar si se lasa sa se racoreasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri duo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

MIUTA 1

03.06.2012, 21:43

Angelina_Elena 1

04.06.2012, 23:54

-iti multumesc frumos Deyutzky!
-Geanina
-multumesc frumos Dia ...lasa ca si ale tale au iesit frumoase!
-iti multumesc Rocsi!
-multumesc frumos Mirela!
-sper sa iti placa Iri!
-multumesc mult si pentru compliment si pentru retete Dakris!
-Privatelaura,iti multumesc!

Angelina_Elena 1

04.06.2012, 23:57

-Aziz
-Motan
-Mena,multumesc de ,si te servesc cu mult drag!
-multumesc frumos Rhapsody!
-te rog,Sufletista!
-Mom
-Mamaie
-Miuta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Briose cu ciocolata