Fursecuri duo

de Angelina_Elena in Dulciuri, 2 Iun 2012 | 2253 vizualizari

 

Multumesc frumos Dakris pentru reteta! Sunt absolut delicioase!>:D<:-*

 

INGREDIENTE

Aluatul alb:
  • 250 g faina+1 lingura
  • 100 g unt
  • 100 g zahar pudra
  • 1 plic zahar vanila bourbon(Dr.Oetker)
  • 1 ou
  • 5 g praf de copt
Aluatul maro:
  • 250 g faina
  • 2 linguri cacao
  • 100 g unt
  • 100 g zahar pudra
  • 1 ou
  • 5 g praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri duo:

Aluatul alb:

Untul moale la temperatura camerei se freaca bine cu zaharul pudra. Adaugam apoi oul si zaharul vanilat bourbon. Incorporam apoi faina amestecata cu praful de copt si framantam pana ne rezulta un aluat de o consistenta mai tare.

Aluatul maro:

Untul moale la temperatura camerei se freaca bine cu zaharul pudra. Adaugam apoi oul si cacaoa. Incorporam apoi faina amestecata cu praful de copt si framantam pana ne rezulta un aluat de o consistenta mai tare.

Intindem pe o folie de plastic aluatul maro intr-o foaie de 1 cm grosime, iar peste foaia maro intindem cu grija aluatul alb. Rulam folosindu-ne de folia de plastic. Taiem aluatul  in bucati de 6-7 mm grosime cu o ata subtire. Tapetam o tava cu hartie de copt, aseazam fursecurile si le coacem la foc  potrivit cca 15 minute pane se rumenesc usor pe talpa. Se scot pe un gratar si se lasa sa se racoreasca.

 

RETETA IN IMAGINI

Fursecuri duo-0
Fursecuri duo-1
Fursecuri duo-2
Fursecuri duo-3

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (22)

MIUTA

MIUTA 1

03.06.2012, 21:43

Angelina_Elena

Angelina_Elena 1

04.06.2012, 23:54

-iti multumesc frumos Deyutzky!
-Geanina
-multumesc frumos Dia ...lasa ca si ale tale au iesit frumoase!
-iti multumesc Rocsi!
-multumesc frumos Mirela!
-sper sa iti placa Iri!
-multumesc mult si pentru compliment si pentru retete Dakris!
-Privatelaura,iti multumesc!

Angelina_Elena

Angelina_Elena 1

04.06.2012, 23:57

-Aziz
-Motan
-Mena,multumesc de ,si te servesc cu mult drag!
-multumesc frumos Rhapsody!
-te rog,Sufletista!
-Mom
-Mamaie
-Miuta

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura cu crema de lamaie
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!