Fursecuri fine cu nuci

de La Ancuta in Dulciuri, 28 Noi 2010 | 14384 vizualizari

COMENTARII (45)

La Ancuta 1

28.11.2010, 21:30

Medi cere orice altceva si-ti dau. Dar am promis solemn ca mai fac.

corina241 1

28.11.2010, 23:17

si eu care credeam ca au mai ramas cateva pentru cafea dimineata

mena29 1

28.11.2010, 23:54

La Ancuta 1

29.11.2010, 00:04

Corina... virtual o farfurie plina

La Ancuta 1

29.11.2010, 00:04

Mena ma inunzi

ela 1

29.11.2010, 00:05

La Ancuta 1

29.11.2010, 00:06

Ela nu dormi?

marieta 1

29.11.2010, 00:38

bune si foarte frumoase!!!

La Ancuta 1

29.11.2010, 00:44

Marieta

nadina73 1

29.11.2010, 00:53

vorba lui Medi"cer degeaba acuma"dar fa ca vin

Laly 1

29.11.2010, 11:46

Ancuta ma inscriu si eu pe lista

La Ancuta 1

29.11.2010, 12:29

Nadina, Laly v-am trecut pe lista

MotanLaOale 1

29.11.2010, 12:37

La Ancuta 1

29.11.2010, 12:39

Multumesc MotanLaOale

Crista_Luca 1

29.11.2010, 22:03

ce bine arataaaaa dar oare daca as pune budinca sau ciocolata in loc de gem ..???? s-ar topi prea tare peste aluat ..nu?? nu prea sunt pietena cu gemul.... mananc mai rar
arata delicios frusecurileeee

La Ancuta 1

29.11.2010, 23:38

@Cristina ... reteta este de pe blogul Laurei Laurentiu. Acolo scria ca se poate inlocui gemul cu rahat sau bucatele de ciocolata (am scris si in reteta). Eu nu am incercat inca

Crista_Luca 1

01.12.2010, 09:33

mersi ..sa fiu sincera ..nu am citit in totalitate reteta .....mersi... am sa vad reteta si la Laura L..pana tunci am pus-o la fav

gaby_duceag 1

01.12.2010, 10:00

Buna dimineata!

La Ancuta 1

01.12.2010, 12:56

@Cristina ... cu placere

La Ancuta 1

01.12.2010, 12:57

Buna dimineata Gabitza

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cum se face coliva pas cu pas