Fursecuri fragede

de Constelatialeu in Dulciuri, 18 Ian 2015 | 7375 vizualizari

 

Pentru ca`s colorate asa ca Primavara si pentru ca cineva anume (Codana) ma tot inebuneste ca vine Primavara,i le dedic,sa rontaie imaginar in asteptarea Primaverii,care e plecata la mare se bronzeaza,la noi vine cam prin martie-aprilie.....asta daca suntem cuminti.....
reteta am luat-o de la Dr.Oetker,de la un concurs la care am fost si eu provocata...

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 250 g margarina rama
  • 125 g zahar farin
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 1 ou
  • 3 galbenusuri
  • 250 g faina
  • 150 g amidon de la Dr.Oetker
  • Glazura
  • 150 g ciocolata amaruie
  • 1 lingurita ulei
  • decor colorat
Portii: 80
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri fragede:

Aluatul :

Margarina la temperatura camerei o mixam pana devine spumoasa,apoi adaugam zaharul si zaharul vanilat si continuam sa mixam pana se topeste zaharul.Adaugam oul intreg mixam 1/2 min,apoi galbenusurile unul cate unul,mixand dupa fiecare cate 1/2 min.Amidonul si faina le amestecam si apoi le incorporam in compozitia de mai sus.Punem aluatul intr-un posh .Tapetam o tava cu hartie de copt si apoi cu ajutorul posh-ului formam coronite.Dam tava la cuptorul preincalzit cca 10 min,apoi le scoatem si le lasam sa se raceasca.

Glazura :

Maruntim ciocolata si o topim pe baie de abur,cand e topita adaugam uleiul si omogenizam.Inmuiem fursecurile pe jumatate in ciocolata topita apoi presaram decor colorat si lasam la rece ( eu am bagat tava in congelator cca 6-7 min).

Sunt fragede si delicioase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fragede" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede cu nuca si gem