Fursecuri fragede cu gem

de gabriela_aysondu in Dulciuri, 27 Noi 2013 | 1869 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 125 g unt
  • 100 g zahar pudra
  • 1 esenta vanilie
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri lapte
  • 250 g faina
  • ciocolata pt. ornat si gem pt. umplut
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri fragede cu gem:

Untul,zaharul pudra si galbenusurile le mixam pana obtinem o pasta cremoasa.

Incorporam treptat faina apoi adaugam esenta si laptele.

Aluatul obtinut il punem in folie alimentara si il dam pentru o ora la frigider.

Se intinde o foaie subtire si dam forma fursecurilor pe care le dam la cuptorul incins inainte pentru 15-20 de min.

Unim cate doua fursecuri cu putin gem si le ornam cu ciocolata topita.

 

COMENTARII (14)

Bunica 1

27.11.2013, 17:01

Ce frumusele sunt!

deyutzky 1

27.11.2013, 17:24

Rocsi 1

27.11.2013, 19:23

Yamiii

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S