Fursecuri imbracate in nuca de cocos si bombonele

de Valclaudia in Dulciuri, 11 Mai 2014 | 2094 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Decor:
  • 100 gr. nuca de cocos
  • 50 gr. bombonele colorate
  • Aluat:
  • cca 600 gr. faina alba
  • 200 gr. nuca macinata
  • 150 gr zahar tos
  • 1/2 plic praf de copt
  • un praf de sare
  • o mana de stafide
  • 2 linguri pudra din coaja de portocala confiata
  • 2 oua
  • 250 gr. smantana
  • 250 gr. unt sau margarina la temperatura camerei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri imbracate in nuca de cocos si bombonele:

Amestecam ingredientele umede cu cele uscate, obtinem un aluat elastic pe care-l lasam cca 30 minute la rece.

Scoatem aluatul din frigider, rupem bucatele mici de aluat pe care le modelam sub forma de bilute in mana, apoi le tavalim prin amestecde nuca de cocos si bombonele colorate si le asezam in tava pe hartie de copt.

Coacem fursecurile la temperatura moderata cca 35 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri imbracate in nuca de cocos si bombonele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Potcoave cu nuca - de post