Fursecuri imbracate in nuca de cocos si bombonele

de Valclaudia in Dulciuri, 11 Mai 2014 | 672 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Decor:
  • 100 gr. nuca de cocos
  • 50 gr. bombonele colorate
  • Aluat:
  • cca 600 gr. faina alba
  • 200 gr. nuca macinata
  • 150 gr zahar tos
  • 1/2 plic praf de copt
  • un praf de sare
  • o mana de stafide
  • 2 linguri pudra din coaja de portocala confiata
  • 2 oua
  • 250 gr. smantana
  • 250 gr. unt sau margarina la temperatura camerei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri imbracate in nuca de cocos si bombonele:

Amestecam ingredientele umede cu cele uscate, obtinem un aluat elastic pe care-l lasam cca 30 minute la rece.

Scoatem aluatul din frigider, rupem bucatele mici de aluat pe care le modelam sub forma de bilute in mana, apoi le tavalim prin amestecde nuca de cocos si bombonele colorate si le asezam in tava pe hartie de copt.

Coacem fursecurile la temperatura moderata cca 35 minute.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Fursecuri imbracate in nuca de cocos si bombonele 318166
retete culinare - Fursecuri imbracate in nuca de cocos si bombonele 318167
retete culinare - Fursecuri imbracate in nuca de cocos si bombonele 318168
retete culinare - Fursecuri imbracate in nuca de cocos si bombonele 318170
retete culinare - Fursecuri imbracate in nuca de cocos si bombonele 318171
retete culinare - Fursecuri imbracate in nuca de cocos si bombonele 318172
retete culinare - Fursecuri imbracate in nuca de cocos si bombonele 318173
retete culinare - Fursecuri imbracate in nuca de cocos si bombonele 318174
retete culinare - Fursecuri imbracate in nuca de cocos si bombonele 318175
retete culinare - Fursecuri imbracate in nuca de cocos si bombonele 318176
retete culinare - Fursecuri imbracate in nuca de cocos si bombonele 318178

COMENTARII (11)

Alexandra0204 1

11.05.2014, 19:15

Rocsi 1

11.05.2014, 20:19

Ce mult imi mai plac

MotanLaOale 1

11.05.2014, 20:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55