Fursecuri in 3 culori

de Lau in Prajituri, 8 Iun 2012 | 1183 vizualizari

 

reteta preluata "truedelights"ii multumesc pentru reteta au fost foarte bune

 

INGREDIENTE

  • 125 g unt
  • 1 ou
  • 100 g zahar
  • 2 linguri lapte
  • 200 g faina
  • esenta de vanilie
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingura cacao
  • capsuni(sau colorant rosu)
  • nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri in 3 culori:

Se amesteca untul cu zaharul si galbenusul de ou. Adaugam faina amestecata cu praful  de copt,esenta si laptele,amestecam bine

Impartim aluatul in 3. Una ramane alba, in a 2 a se adauga cacao si se amesteca bine, iar in cea de a 3 se adauga colorant rosu,( 200 g capsuni am pus zahar peste ele,si le-am lasat peste noapte,le-am pisat si le-am adaugat peste compozitie). Daca este nevoie se mai adauga faina.

Cele 3 bile de aluat se modeleaza in forma de cilindru (sau cum dorim) le unim, le ungem cu albus de ou, le trecem prin nuca de cocos si le rulam in folie alimentara. Le dam la frigider cca 2-3 ore. Cu un cutit taiem felii mai groase si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

Dam tava la cuptorul incalzit cca 15-20 minute

 

TIPS-URI

1

eu am dublat ingredientele de mai sus

RETETA IN IMAGINI

Fursecuri in 3 culori-0
Fursecuri in 3 culori-1
Fursecuri in 3 culori-2
Fursecuri in 3 culori-3
Fursecuri in 3 culori-4
Fursecuri in 3 culori-5

COMENTARII (26)

LUK 1

09.06.2012, 10:01

frumoase si bune

Lau 1

09.06.2012, 15:20

Panacris 1

19.12.2012, 08:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41