Fursecuri inimioare ptr Cris2711...LA MULTI ANI....

de Andreea Caroline in Prajituri, 27 Noi 2011 | 2150 vizualizari

 

propun azi niste fursecuri inimioara si le ofer cu mare drag sarbatoritei Cris...din inima... :)

 

INGREDIENTE

  • 180 gr faina tip 00
  • 100 gr unt sau margarina
  • 60 gr zahar
  • vanilie
  • 1 ou
  • coaja de la 1 lamaie
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri inimioare ptr Cris2711...LA MULTI ANI....:

Faina se amesteca cu o jumatate lingurita vanilie,untul (la temperatura camerei) si galbenusul de la ou.

Se amesteca totul cu o lingura de lemn.

Se adauga zaharul si coaja de lamaie.

Se amesteca in continuare cu lingura de lemn ca apoi sa continuam cu mina pina la formarea unei mingi care sa nu se lipeasca.

Aluatul se inveleste si se da la frigider pentru 30 minute.

Se pune aluatul pe plansa de lucru si se intinde cu ajutorul unui sucitor.

Cu ajutorul unei forme se creeaza inimioarele.

Se aseaza fursecurile intr-o tava acoperita cu hirtie de copt,in cuptorul incins in prealabil,la 180 grade celsius pentru 15 minute.

Cind sunt gata se lasa sa se raceasca si apoi ii acoperim cu zahar pudra.

 

COMENTARII (22)

Teo 1

27.11.2011, 21:02

Le simt cat sunt de fragede!

nadina73 1

28.11.2011, 16:57

La multi ani ! lui Criss ,iar tie felicitari

mena29 1

29.11.2011, 13:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20