Fursecuri integrale

de Sabina in Prajituri, 26 Mai 2009 | 3576 vizualizari

 

merg tare bine dimineata la cafea

 

INGREDIENTE

  • 1 cana faina integrala
  • 2 cani tarate integrale
  • 2 linguri scortisoara
  • 2 linguri cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 4 linguri de cafea solubila
  • 5 linguri iaurt
  • 200-250 g margarina
  • 100 grame miere
  • pentru decor - 80 grame ciocolata neagra
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri integrale:

Amestecam ingredientele uscate.

Margarina la temperatura camerei o amestecam cu iaurt si miere, apoi adaugam si amestecul de faina si framantam pana totul este bine incorporat! Formam bilute de marimea unei nuci din aceasta compozitie.

In mijlocul fiecarei bilute facem o gropita ( cu o coada de lingura de lemn rotunda). Dam la cuptor pentru 30 de minute. Mie mi-au iesit doua tavi din aceaste cantitati.

Topim ciocolata neagra, iar cand sunt reci umplem gropitele cu ciocolata.

 

RETETA IN IMAGINI

Fursecuri integrale-0
Fursecuri integrale-1
Fursecuri integrale-2
Fursecuri integrale-3

COMENTARII (5)

yammy 1

27.05.2009, 17:15

dragute, seamana la aspect cu cele postate de mine

adry88 1

20.05.2011, 12:22

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 18:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41