Fursecuri Linzer cu gem de zmeura

de leoflori in Prajituri, 4 Iul 2009 | 18787 vizualizari

COMENTARII (10)

Bunica 1

09.07.2009, 21:24

Reteta o ai de la mama sau de la bunica? Spune repede ,repede nu te mai gandi. Sunt foarte , foarte bune.

leoflori 1

10.07.2009, 11:02

nici una, nici alta.... de pe un site din SUA sunt migaloase dar merita!

Oana 1

10.07.2009, 16:44

Wow, ce bine arataaa!!! am si eu forme de biscuiti, dar nu am facut pana acum..cred ca ar manca si ai mei cu amandoua mainile Sigur o sa fac si eu!

leoflori 1

10.07.2009, 19:15

daca pui baietii sa decupeze si ei cateva forme...ai scapat de-o munca ! mie mi-au iesit 110 bucati si lipite 55! iti dai seama ce-am decupat.... dar merita!

Oana 1

10.07.2009, 22:56

Aoleuuu, e ceva de munca la ele...dar chiar o sa-l pun pe Vlad, cred ca o sa fie in culmea fericirii

Pasiune pentru bucatarie 1

24.07.2009, 08:06

se poate folosi orice dulceata

ionela2682 1

15.02.2010, 21:15

vai ce dragute sunt tu ai mai stat sa le si numeri?
eu am forma dar nu are si inimioara in mijloc cu ce asi putea sa decupez?

cccris 1

24.02.2010, 09:26

am pus la favorite reteta ca trebuie sa o incerc. Arata delicios

Rahela Velicu 1

04.06.2021, 22:39

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu nuca si ciocolata