Fursecuri moi cu ciocolata

de papabundetot in Dulciuri, 26 Apr 2015 | 5678 vizualizari

 

Aseara cautam niste retete diverse si gustosase pentru biscuiti, fursecuri si orice alte derivate, ceva ce poatefi mancat usor peste zi la birou,fara mare efort si fara sa te murdaresti :). Asa ca…fetele saritoare m-au ajutat si mi-au dat o gramada de retete, care mai de care mai buna si imbietoare, incat alegerea a fost foarte grea :). Am ales pana la urma 3 retete care erau mai aproape de gustul si proviziile mele :) prima din ele a plecat de la reteta Timeei, o gasiti in varianta originala aici : http://retetetimea.ro/fursecuri-mari-si-moi-cu-portocala/

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 200 g unt (eu cumpar unt numai de la tarani,sibieni)
  • 150 g zahar zeama de la o mineoola
  • 2 linguri lichior de flori de lotus
  • 2 oua
  • 1 plic praf de copt
  • 380 g faina
  • un praf de sare
  • 100 g ciocolata neagra 70 %cacao
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri moi cu ciocolata:

Am mixat bine untul moale la temperatura camerei cu zaharul, apoi am adaugat pe rand ouale, amestecand dupa fiecare foarte bine, am adaugat apoi zeama de la mineola, lichiorul (in tot acest timp robotul meu mergea), sarea, faina amestecata cu praful de copt si la urma ciocolata maruntita bine cu un cutit.


Am amestecat pentru a omogeniza intreaga compozitie,apoi cu ajutorul unei linguri, am pus aluat intr-o tava tapetata cu hartie de copt si am dat la cuptor pana cand biscuitii s-au rumenit pe margini.

I-am scos cu grija, pentru ca sunt foarte fragezi cand sunt fierbinti si i-am lasat sa se raceasca.

Ar fi bine sa evitati sa ii asezati suprapusi cat sunt foarte calzi pentru ca se vor lipi si li se strica forma

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri moi cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

mirela0911 1

26.04.2015, 16:45

Bune mai ales la o

Rocsi 1

26.04.2015, 21:39

Am sosit la papat

mihaelar63 1

27.04.2015, 18:22

Sar si eu i in ajutor

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri de sarbatoare cu gem asortat