Fursecuri Ovis Molis "esuate"

de nadina73 in Dulciuri, 2 Iun 2010 | 2234 vizualizari

 

au fost foarte bune chiar si asa

 

INGREDIENTE

  • 300 faina
  • 180 g unt
  • 100 zahar pudra
  • 1 galbenus
  • 1 praf de copt
  • sare
  • gem de caise,capsuni
  • zahar pudra pt ornat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri Ovis Molis "esuate":

Se freaca untul spuma cu zaharul apoi se pune galbenusul ,praful de copt,sarea si faina si se framanta bine apoi se lasa la rece 30 minute.

Se formeaza bilute rotunde si cu dosul lingurii de lemn se face o gaura in mijloc unde se pune gemul de caise sau capsuni. Se pun intr-o tava unsa sau tapetata cu hartie si apoi se pun la cuptor  se coc 15 minute.Se scot se pudreaza cu zahar praf,iar apoi cu o pensula umeda se sterge zaharul pudra pe de gem pt a arata mai bine,in schimb la mine nu a mai fost cazul

Sincer eu stiu unde am gresit nu am frecat bine untul cu zaharul si cred ca de acea nu au crescut. Nu  trebuia sa se lasa in jos, ci aa creasca frumos, sa ramana cum e donutul. Asta e se mai intampla poate data viitoare,e prima data cand o fac,in schimb la gust sant foarte bune

Dintr-o portie mie mi-au iesit 20 bucati

Retata e luata de pe gourmandine-fursecuri Ovis Molis

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Fursecuri Ovis Molis "esuate" 35489
retete culinare - Fursecuri Ovis Molis "esuate" 35490
retete culinare - Fursecuri Ovis Molis "esuate" 35491
retete culinare - Fursecuri Ovis Molis "esuate" 35492
retete culinare - Fursecuri Ovis Molis "esuate" 35493
retete culinare - Fursecuri Ovis Molis "esuate" 35494
retete culinare - Fursecuri Ovis Molis "esuate" 35495

COMENTARII (20)

nadina73 1

03.06.2010, 23:53

incearca ana dar freaca bine untu cu zaharul

ela 1

03.06.2010, 23:56

eram,nadina,eram dupa marfa

mena29 1

04.06.2010, 11:14

Daca se poate

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D