Fursecuri pentru ceai

de ony in Dulciuri, 9 Mar 2011 | 3660 vizualizari

 

sunt asemanatoare cu cele fragede dar cu iz de primavara

 

INGREDIENTE

  • 3 cani de faina
  • 1 cana untura/unt/ulei
  • 5 linguri lapte
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 2 oua
  • 1 lingurita praf de copt
  • 150 gr zahar pudra
  • 1 varf cutit sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri pentru ceai:

faceti un aluat din ingredientele de mai sus,framantati-l bine si puneti-l la rece 30 de minute.

intindeti aluatul in foaie de cca 5 mm grosime si decupati diverse forme.puneti figurinele intr-o tava,pe hartie de copt si coaceti-le la foc potrivit spre mare.

 

TIPS-URI

1

eu le-am facut cu pistolul de biscuiti, a mers foarte bine.

RETETA IN IMAGINI

Fursecuri pentru ceai-0
Fursecuri pentru ceai-1
Fursecuri pentru ceai-2
Fursecuri pentru ceai-3

COMENTARII (13)

mirela0911 1

10.03.2011, 16:38

Iau si eu cativa pt picii mei

ony 1

10.03.2011, 17:44

multumesc fetelor, ma bucur ca v-au placut; data viitoare fac mai multe sa ajunga la toata lumea

adry88 1

09.06.2011, 15:47

tare buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04