Fursecuri rapide cu unt

de scortisoara in Prajituri, 12 Sep 2012 | 1847 vizualizari

 

Fursecurile astea le-am facut azi dimineata cand nu mai aveam nimic dulce prin casa si s-au dovedit a fi foarte "untoase" :)) si gustoase. Au gust de biscuitii aceia spritati numai ca sunt crocanti la exterior si fragezi inauntru. Numa' buni la o ceasca de cafea cu lapte!

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt rece
  • 250 g faina
  • 120 g zahar
  • un plic de zahar vanilat
  • 2 galbenusuri
  • 2 lingurite de apa rece
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri rapide cu unt:

Faina o cernem si apoi o amestecam cu zaharul si vanilia. Adaugam galbenusurile, apa si untul taiat cuburi si framantam la rece un aluat. Se da 30 de minute in frigider.

Dupa ce trece timpul scoatem aluatul si facem bilute pe care le asezam la distanta intre ele pe o tava tapetata cu hartie de copt.

Cand incepem sa facem bilutele aprindem cuptorul la foc mediu.

Lasam fursecurile sa se coaca aproximativ 20 de minute la foc mic sau pana cand se rumenesc la fund si sunt tari la exterior.

Dupa ce-i scoatem ii lasam sa se raceasca si apoi dam iama in ei:)

Sa aveti pofta!

 

 

RETETA IN IMAGINI

Fursecuri rapide cu unt-0
Fursecuri rapide cu unt-1

COMENTARII (11)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

13.09.2012, 20:10

iri_iri

iri_iri 1

15.09.2012, 15:33

bune,bune

gaby_gabytza

gaby_gabytza 1

16.09.2012, 23:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paine cu masline si fulgi de ovaz

de Rocsi 9

Paine cu masline...

ieri la 21:23

Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval

de Rux 9

Briose din...

ieri la 19:37

Negresa cu glazura de ciocolata

de Aletta 4

Negresa cu...

ieri la 16:55

Friptura de porc in sos dulce acrisor

de stefy_a 3

Friptura de porc...

ieri la 12:01