Fursecuri rapide cu unt

de scortisoara in Prajituri, 12 Sep 2012 | 5882 vizualizari

 

Fursecurile astea le-am facut azi dimineata cand nu mai aveam nimic dulce prin casa si s-au dovedit a fi foarte "untoase" :)) si gustoase. Au gust de biscuitii aceia spritati numai ca sunt crocanti la exterior si fragezi inauntru. Numa' buni la o ceasca de cafea cu lapte!

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt rece
  • 250 g faina
  • 120 g zahar
  • un plic de zahar vanilat
  • 2 galbenusuri
  • 2 lingurite de apa rece
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri rapide cu unt:

Faina o cernem si apoi o amestecam cu zaharul si vanilia. Adaugam galbenusurile, apa si untul taiat cuburi si framantam la rece un aluat. Se da 30 de minute in frigider.

Dupa ce trece timpul scoatem aluatul si facem bilute pe care le asezam la distanta intre ele pe o tava tapetata cu hartie de copt.

Cand incepem sa facem bilutele aprindem cuptorul la foc mediu.

Lasam fursecurile sa se coaca aproximativ 20 de minute la foc mic sau pana cand se rumenesc la fund si sunt tari la exterior.

Dupa ce-i scoatem ii lasam sa se raceasca si apoi dam iama in ei:)

Sa aveti pofta!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri rapide cu unt" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura ''Mami''in forme