Fursecuri simple

de Valyvalentyna in Prajituri, 14 Mai 2014 | 733 vizualizari

 

Foarte fragede si bune..!!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina,
  • 4 oua,
  • 50 ml ulei,
  • 2 pliculete zahar vanilat,
  • un virf de cutit sare,
  • 1 esenta rom,
  • 1 esenta vanilie,
  • coaja rasa de la o portocala,
  • 200 gr zahar pudra.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri simple:

Separam albusul de galbenus si batem spuma albusurile cu sarea si adaugam zaharul in ploaie pina obtinem o bezea tare si lucioasa. Galbenusurile le amestecam cu zaharul vanilat, uleiul si esentele dupa care turnam compozitia peste bezea amestecind usor de jos in sus dupa care se adauga faina cu o lingura in ploaie la final adaugam coaja de portocala. Pregatim o tava tapetata cu hirtie de copt si formam fursecurile. Incingem cuptorul la 175 grade si bagam tava pt. 15 minute. Cand sunt gata lasam sa se raceasca si apoi le desfacem cu grija de pe hirtia de copt.

 

TIPS-URI

1

Se pot umple cu gem, fineti diferite creme.

RETETA IN IMAGINI

Fursecuri simple-0
Fursecuri simple-1
Fursecuri simple-2
Fursecuri simple-3
Fursecuri simple-4
Fursecuri simple-5
Fursecuri simple-6
Fursecuri simple-7

COMENTARII (4)

tanyapatap

tanyapatap 1

14.05.2014, 21:13

Bunee!!

MotanLaOale

MotanLaOale 1

14.05.2014, 21:24

cristinutanicolita

cristinutanicolita 1

14.05.2014, 21:28

mmmm ce bune sunt langa o ceasca de cafea

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!