Fursecuri spritate

de Veronica22 in Dulciuri, 23 Dec 2014 | 826 vizualizari

 

Fragede de ti se topesc in gura.Fursecurile spritate cred ca sunt pe placul tuturor.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr Rama mit butter
  • 200 gr zahar
  • 3 oua
  • coaja de la o lamaie
  • 100 gr smantana grasa
  • 1 praf de copt
  • faina cat cuprinde pentru a obtine un aluat nu foarte tare
  • rahat sau fructe confiate
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri spritate:

Margarina se mixeza spuma cu zaharul,adaugam ouale si coaja de lamaie.La urma adaugam si smantana.Adaugam la compozitie faina si praful de copt si framantam pana cand obtinem un aluat usor de modelat fara a se lipi de maini.

Punem aluatul in pistolul pentru facut biscuiti si cu forma preferata punem fursecurile in tava unsa cu ulei .Eu am facut diferite modele de floricele iar la mijoc am pus cubulete de rahat.De asemeni am facut si cativa braduti.

Coacem fursecurile 10-15 min .Daca dorim le putem pudra si cu zahar cand vor fi reci.

 

RETETA IN IMAGINI

Fursecuri spritate-0
Fursecuri spritate-1
Fursecuri spritate-2
Fursecuri spritate-3
Fursecuri spritate-4

COMENTARII (2)

MotanLaOale 1

23.12.2014, 23:08

Rocsi 1

25.12.2014, 23:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04