Fursecuri vieneze

de Alina26 in Prajituri, 4 Aug 2014 | 12048 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 225 g unt
  • 75 g zahar pudra
  • 2 oua medii
  • 275 g faina
  • o jumatate de lingurita de praf de copt
  • sare
  • esenta de vanilie
  • PENTRU DECORAT
  • gem de cirese
  • 100 g ciocolata alba
Portii: 28
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri vieneze:

Peincalzim cuptorul la 180 grade.

Punem untul la temperatura camerei si zaharul intr-ul bol si mixam pana devine o pasta moale si pufoasa.

Punem ouale, sarea, esenta de vanilie si amestecam. Apoi adaugam faina si praful de copt treptat si amestecam cu o lingura de lemn pana se formeaza un aluat moale.

Punem hartie de copt in tava si incepem sa facem formele. 

Punem tava in cuptor pentru aproximativ 15 min pana devin fursecurile aurii. 

Le scoatem din cuptor si le lasam sa se raceasca.

Dupa ce s-au racit incepem sa le ungem cu gem pe partea plata a fursecului si le lipim cu un alt fursec.

Pentru a decora fursecurile, topim ciocolata la baie marie apoi scufundam capetele fursecurilor in ciocolata. 

Le lasam pe grilul de la cuptor pentru o ora pt a se fixa ciocolata.

TIPS-URI

1

Se poate folosi orice fel de ciocolata

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri vieneze" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Colina cu gargarite