Fusilli cu carne tocata

de adasev12 in Fusilli, 15 Feb 2011 | 10938 vizualizari

 

mi-a mai ramas o mana de carne tocata si cateva ciupercute...si nu prea stiam ce sa fac cu ele,...

 

INGREDIENTE

  • 250 g carne tocata
  • 250 g paste fusili
  • 1/4 ceapa
  • 2 catei d eusturoi
  • 1 fir mic de telina
  • 1/2 ardei
  • 1/2 conserva de rosii intregi
  • 2 lg bulion
  • 2 lg smantana
  • patrunjel verde, oregano o foaie de dafin, ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu carne tocata:

mai intai am pregatit carnea tocata: am taiat ceapa , ardeiul , usturoiul si telina marunt, am calit putin in ulei de masline, apoi am adaugat rosiile taiate marunt. am mai lasat la inabusit sub capac cateva minute apoi am adaugat carnea si ciupercile taiate marunt, am amestecat bine si am lasat la fiert cu o cana de apa, am adaugat si foaia de dafin si oregano, putina sare. am lasat sa fiarba la foc mic pana a fost gata carnea...am mai pus putin bulion si cu o lingurita de amidon am facut un pic de ingrosala, pt a strange sosul. am adaugat patrunjel verde,o lg de smantana si am stins focul.

pastele le-am fiert  cu apa  cu sare si ulei 10 min, le-am scurs si asa calde le-am portionat in farfurii apoi am turnat sosul deasupra. la alegere se mai poate adauga o lg de smantana...eu asa am servit....

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 1500 lei
2999.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (16)

adasev12 1

15.02.2011, 23:27

Nico...au fost bune...nu mai sunt....

mamaieelena 1

17.02.2011, 19:54

mai faci ca-mi plac si mie sunt delicioase

adasev12 1

17.02.2011, 22:52

mai fac elena ....ma bucur ca-ti plac

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu mascarpone