Fusilli cu ciuperci, usturoi si branza

de mirela0911 in Fusilli, 12 Apr 2016 | 1273 vizualizari

 

Se prepara rapid, sunt bune si satioase!

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste spirale
  • 1 ceapa alba
  • 3 ciuperci champignon
  • 2 lg ulei de masline
  • 3 catei de usturoi
  • patrunjel verde
  • 100 g branza de capra
  • 2 lg smantana
  • sare
  • piper negru macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu ciuperci, usturoi si branza:

Se pun pastele la fiert in apa cu sare. Cand sunt gata se strecoara dar nu se clatesc.

Ciupercile se spala si se curata, la fel ceapa si usturoiul. Ciupercile se taie feliute, iar ceapa se taie juliene.

Intr-o tigaie se pune uleiul sa se incinga. Se calesc ciupercile in uleiul incins, apoi se adauga usturoiul taiat feliute si ceapa. Se condimenteaza cu sare si piper proaspat macinat. Se adauga branza si smantana, se amesteca apoi se pun 3-4 lg din apa in care fierb pastele. Se lasa sa fiarba cateva minute apoi se adauga pastele. Se amesteca, se adauga patrunjelul taiat marunt, se omogenizeaza bine apoi se servesc imediat.

Pofta buna sa aveti!

 

TIPS-URI

1

Se servesc imediat, calde!

2

Branza de capra se poate inlocui cu mascarpone.

RETETA IN IMAGINI

Fusilli cu ciuperci, usturoi si branza-0
Fusilli cu ciuperci, usturoi si branza-1
Fusilli cu ciuperci, usturoi si branza-2
Fusilli cu ciuperci, usturoi si branza-3
Fusilli cu ciuperci, usturoi si branza-4
Fusilli cu ciuperci, usturoi si branza-5
Fusilli cu ciuperci, usturoi si branza-6
Fusilli cu ciuperci, usturoi si branza-7
Fusilli cu ciuperci, usturoi si branza-8
Fusilli cu ciuperci, usturoi si branza-9
Fusilli cu ciuperci, usturoi si branza-10

COMENTARII (37)

Adrian2016

Adrian2016 1

13.04.2016, 14:35

mirela0911

mirela0911 1

13.04.2016, 15:04

Geanina Adi multumesc!

Aletta

Aletta 1

18.04.2016, 14:48

preferatele mele

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!