Fusilli cu crema de mazare

de Andreea Caroline in Fusilli, 31 Oct 2015 | 697 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr paste tip fusilli bucati corti
  • 100 gr praz
  • 1 catel usturoi
  • 200 gr mazare congelata
  • 4 buc rosii uscate in ulei
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu crema de mazare:

Punem o oala cu apa la fiert .Cand apa a inceput sa fiarba , punem sare si pastele. Le fierbem amestecand din cand in cand ptr a evita ca pastele sa se lipeasca . 

Intre timp punem la calit mazarea,usturoiul si prazul in putin ulei . Adaugam putina apa si lasam sa fiarba mazarea . Dupa ce toata apa a scazut , indepartam usturoiul si punem totul in paharul blender-ului si obtinem o crema .Potrivim de sare . 

Rosiile le calim putin intr-o tigaie antiaderenta fara sa punem ulei . 

Cand pastele au fiert, le scurgem de apa si le amestecam cu crema de mazare. Servim cu rosiile uscate feliate  .

Pofta buna ! 

 

 

RETETA IN IMAGINI

Fusilli cu crema de mazare-0
Fusilli cu crema de mazare-1
Fusilli cu crema de mazare-2
Fusilli cu crema de mazare-3
Fusilli cu crema de mazare-4
Fusilli cu crema de mazare-5
Fusilli cu crema de mazare-6
Fusilli cu crema de mazare-7
Fusilli cu crema de mazare-8
Fusilli cu crema de mazare-9

COMENTARII (5)

Bya Ralu 1

31.10.2015, 15:31

bun

laura_n 1

31.10.2015, 18:46

big like!

Camelya 1

31.10.2015, 21:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04