Fusilli cu mazare si ton

de Bya Ralu in Fusilli, 28 Iun 2014 | 1577 vizualizari

 

Reteta am luat-o de la Antonio Passarelli ,https://www.facebook.com/AntonioPassarelliOficial/photos/a.469700123106797.1073741849.462511800492296/641408982602576/?type=1&theater

 

INGREDIENTE

  • Paste de care doriti
  • 100-150 g mazare congelata
  • 1 ceapa alba
  • 2 linguri smantana de gatit
  • 1 cutie de ton in ulei de masline
  • ulei de masline
  • sare/piper/busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu mazare si ton:

Pastele se pun la fiert cand apa incepe sa clocoteasca.Se lasa timpul scris pe cutie.

Ceapa se taie marunt,se pune la calit in ulei de masline,se adauga si mazarea congelata si tonul scurs de ulei.

Se pun condimentele,se lasa la foc mic,amestecand des.

Pastele fierte se scurg de apa si se pun in tigaie peste mazare.

Se adauga smantana si putin busuioc uscat,se amesteca bine,dupa care le putem servii.

 

TIPS-URI

1

Se servesc cu parmezan ras

2

Se poate pune si un usturoi strivit in compozitie

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Fusilli cu mazare si ton 329250
retete culinare - Fusilli cu mazare si ton 329251
retete culinare - Fusilli cu mazare si ton 329252
retete culinare - Fusilli cu mazare si ton 329253
retete culinare - Fusilli cu mazare si ton 329254
retete culinare - Fusilli cu mazare si ton 329255

COMENTARII (24)

mirela0911 1

30.06.2014, 14:54

bun bun

Bya Ralu 1

02.07.2014, 06:03

mirela

Krystyan Trendy 1

27.12.2014, 17:32

bun bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21