Fusilli cu piept de pui si maioneza

de elebele in Fusilli, 5 Feb 2010 | 6339 vizualizari

 

Ca un antreu e super!!!

 

INGREDIENTE

  • paste Fusilli
  • un ardei gras rosu
  • o cutie legume mexicane( conserva)
  • un piept de pui la gratar sau firt
  • o ceapa mare rosie
  • 3 oua ptr maioneza(unul crud si 2 fierte tari)
  • zeama de la o lamaie tot pt maioneza
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu piept de pui si maioneza:

Se face maioneza din 2 galbenusuri fierte tari si unul crud.Se amesteca cu mixerul galbenusurile cu cate putin ulei si cu cate o lingurita de zeama de lamaie (uleiul si zeama de lamaie se adauga treptat), ne trebuie o cana mai mare de maioneza.


Pastele se fierb in apa cu ulei (sa nu se prinda) si sare. Dupa ce au fiert(8-12 min) se clatesc in apa clocotita si se lasa la scurs. Pieptul de pui fript la gratar sau fiert se taie cubulete, la fel si ardelul si ceapa rosie.


Se amesteca toate intr-un lighean mare si se asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Legumele mexicane se clatesc si se adauga si ele.


Pofta buna!


 

TIPS-URI

1

Merge cu un pahar de vin alb demisec!

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Fusilli cu piept de pui si maioneza 16265
retete culinare - Fusilli cu piept de pui si maioneza 16266
retete culinare - Fusilli cu piept de pui si maioneza 16267
retete culinare - Fusilli cu piept de pui si maioneza 16268

COMENTARII (2)

rivka 1

09.02.2010, 20:53

cred ca sunt bune dar ca antreu ....nu ca fel principal ca sunt fff consistente dupa o portie esti super plin cred ca...

elebele 1

20.02.2010, 10:06

Pentru noi astia din Neamt nu e suficient

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Mena
  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI

  • 29

    J

  • 30

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Parjoale de legume si branza

de Rux 9

Parjoale de...

ieri la 23:40

Chiftele de legume

de Ksenya 4

Chiftele de legume

ieri la 15:20

Tortellini cu carne si ardei

Tortellini cu...

pe 28.09 la 22:27