Fusilli cu piept de pui si maioneza

de elebele in Fusilli, 5 Feb 2010 | 10870 vizualizari

 

Ca un antreu e super!!!

 

INGREDIENTE

  • paste Fusilli
  • un ardei gras rosu
  • o cutie legume mexicane( conserva)
  • un piept de pui la gratar sau firt
  • o ceapa mare rosie
  • 3 oua ptr maioneza(unul crud si 2 fierte tari)
  • zeama de la o lamaie tot pt maioneza
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu piept de pui si maioneza:

Se face maioneza din 2 galbenusuri fierte tari si unul crud.Se amesteca cu mixerul galbenusurile cu cate putin ulei si cu cate o lingurita de zeama de lamaie (uleiul si zeama de lamaie se adauga treptat), ne trebuie o cana mai mare de maioneza.

Pastele se fierb in apa cu ulei (sa nu se prinda) si sare. Dupa ce au fiert(8-12 min) se clatesc in apa clocotita si se lasa la scurs. Pieptul de pui fript la gratar sau fiert se taie cubulete, la fel si ardelul si ceapa rosie.

Se amesteca toate intr-un lighean mare si se asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Legumele mexicane se clatesc si se adauga si ele.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Merge cu un pahar de vin alb demisec!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu piept de pui si maioneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

rivka 1

09.02.2010, 20:53

cred ca sunt bune dar ca antreu ....nu ca fel principal ca sunt fff consistente dupa o portie esti super plin cred ca...

elebele 1

20.02.2010, 10:06

Pentru noi astia din Neamt nu e suficient

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Spirale cu nuca