Fusilli cu sos de ciuperci

de Sim0na in Fusilli, 11 Iul 2013 | 3736 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 200 g fusilli
  • 1 borcan ciuperci
  • 2 fire usturoi verde (partea alba)
  • unt
  • vin alb
  • 4 linguri smantana
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu sos de ciuperci:

Intr-un wok am pus untul la topit, fara a se arde. Am adaugat usturoiul tocat si ciupercile. Am amestecat bine, apoi am pus vin alb, cca 100 ml. Cand zeama a scazut putin am pus smantana, am potrivit de sare si piper.

Fuselinii i-am pus la fiert in apa multa si putina sare, cca 14 minute, conform intructiunilor de pe ambalaj. I-am pus intr-o strecuratoare, i-am trecut sub jet de apa rece, apoi i-am lasat la scurs. Intr-o farfurie adanca am pus fuselini, apoi sosul de ciuperci cu smantana. Mie mi-au iesit doua portii, suficiente ptr noi. Va invit la niste paste absolut delicioase!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

- Andreea - 1

12.07.2013, 07:44

Imi plac mult

jolygina 1

12.07.2013, 10:13

laura_n 1

12.07.2013, 15:03

cu alte cuvinte...valea ca nu primim nimic

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu ciuperci si rosii chery