Fusilli cu sos Pesto si piept de pui

de simona72 in Paste, 29 Oct 2015 | 4284 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pumn de paste fusilli
  • ½ dintr-un piept de pui
  • 1 felie branza telemea de vaca
  • 1 lingura sos Pesto http://www.bucataras.ro/retete/sos-pesto-cu-nuci-si-arahide-73840.html
  • ½ ardei gras rosu
  • sare si piper proaspat rasnit dupa gust
  • frunzulite proaspete de busuioc
  • putin ulei de masline cu infuzie de busuioc
  • aschii/fulgi de parmezan
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu sos Pesto si piept de pui:

Se pune apa cu sare la fiert, aproximativ 1 litru apa. Cand apa clocoteste se adauga pastele si se fierb 11 minute. Dupa fierbere, se strecoara pastele si se amesteca fierbinti cu 1 lingura sos Pesto. Intre timp pregatim celelalte ingrediente: pieptul de pui se taie pe jumatate pe lungime. Se pudreaza cu sare si piper proaspat rasnit, se stropeste cu cateva picaturi de ulei de masline cu infuzie de busuioc, se maseaza usor carnea si se prajeste intr-o tigaie tip gril. Pieptul de pui, se prajeste 3 minute pe o parte si pe alta. Se lasa sa se odihneasca 5 minute, apoi se taie in bucati. Ardeiul si branza se taie in cuburi si se amesteca cu pastele cu sos Pesto. Se pun pastele intr-un vas, peste paste se aseaza cateva aschii de parmezan, pieptul de pui taiat bucati, frunzulite de busuioc proaspete, se pudreaza cu foarte putin piper proaspat rasnit, cativa stropi de ulei cu infuzie de busuioc si se serveste cu mare pofta. Sa va fie de folos!! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu sos Pesto si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Bunica 1

29.10.2015, 17:00

paste cu multe bunătați!

reisnaor_2006 1

29.10.2015, 17:52

vin la masa

Rocsi 1

29.10.2015, 19:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Macaroane fripte