Fusilli cu sunca

de lacralacry in Fusilli, 24 Mai 2014 | 1775 vizualizari

 

Atunci cand esti in criza de timp dupa o zi plina de munca, aceste paste sunt binevenite. Se prepara pentru intreaga familie, rapid si usor!

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste fusilli;
  • 200 g sunca presata;
  • 1 conserva de rosii pasate;
  • 5 catei de usturoi;
  • 100 gr cascaval ras;
  • sare , piper, oregano si busuioc, dupa gust.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu sunca:

Pastele se fierb in apa cu sare conform indicatiilor de pe ambalaj. Sunca presata taiata cubulete se rumeneste usor in tigaie alaturi de cateii de usturoi, amestecand continuu. Rosiile pasate din conserva se pun peste sunculita cand acesta este rumenita usor. Daca mai este nevoie se adauga putina apa, cat sa fie  acoperita. Se fierbe la foc mic pana scade putin sosul si ajunge la consistenta dorita. In timp ce  fierbe, se  condimenteza cu sare si piper si se asezoneaza cu putin oregano si busuioc. Pastele fierte se aseaza pe un tacam. Peste se pune carne cu sosul si cascavalul ras.

 

TIPS-URI

1

Se serveste cald!

COMENTARII (2)

MotanLaOale 1

24.05.2014, 14:35

babi5 1

24.05.2014, 15:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D