Fusilli in sos de dovleac copt

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 13 Apr 2016 | 2997 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 dovleac copt
  • 1 ceapa tocata
  • 1 lingurita seminte de fenicul
  • 1/2 legatura salvie, tocata
  • 500 ml supa de pui
  • 250 grame naut conservat
  • 320 grame fusilli din faina integrala
  • 3 rosii
  • 4 fire ceapa verde
  • frunze de salata
  • 1/4 legatura menta proaspata
  • ulei
  • otet
  • 40 grame branza feta
  • 25 grame parmezan
  • 1/2 legatura patrunjel tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli in sos de dovleac copt:

Se adauga dovleacul, ceapa, fenicului si salvia in vasul unui bleder si se transforma in pasta. Se adauga intr-o tigaia impreuna cu supa, nautul si apa in care a fost conservat, se acopera si se lasa sa fiarba, amestecand frecvent.

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. 

Se toaca rosiile, ceapa verde si menta si se amesteca cu frunzele de salata intr-un bol. Se stropeste cu otet, ulei si se presara branza feta peste. 

Se amesteca sosul de dovleac cu ajutorul unui blender vertical. Se adauga sare si piper si 20 grame de parmezan ras. Se amesteca. 

Se scurg pastele si se adauga peste sos, impreuna cu sare, piper si patrunjelul toct. Se serveste presarat cu parmezan ras si salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli in sos de dovleac copt" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

mamaieelena 1

13.04.2016, 22:15

CameliaR 1

14.04.2016, 10:51

Bune!

Geanina87 1

14.04.2016, 12:25

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pasta de dovlecei a la Jamie Oliver