Gaina cu rosioare

de vero_closca in Pui, 2 Sep 2010 | 1431 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg pulpe sau ciocanele de gaina
  • 500g rosii cherry
  • 500 ml supa de gaina
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 crenguta de cimbru
  • sare
  • piper
  • putin patrunjel verde
  • optional,2-3 catei de usturoi...eu nu am pus pt ca nu-mi permite sanatatea
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gaina cu rosioare:

speli bine carnea si o pui la fiert in apa rece cu putina sare.spumezi de cate ori este nevoie.cand carnea este aproape fiarta o scoti si o pui sa se rumeneasca putin intr-o tigaie cu cele 2 linguri de ulei . adaugi rosioarele si le lasi sa se caleasca impreuna cam 5 minute apoi stingi cu 500 ml supa de gaina(zeama in care ai fiert carnea).pui crenguta de cimbru,sare si piper dupa gust si lasi pe foc pana se fragezeste carnea si scade putin sosul.

servesti cu garnitura de arez sau piure de cartofi.

pofta mare!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Gaina cu rosioare 48883
retete culinare - Gaina cu rosioare 48884
retete culinare - Gaina cu rosioare 48885
retete culinare - Gaina cu rosioare 48886
retete culinare - Gaina cu rosioare 48887
retete culinare - Gaina cu rosioare 48888
retete culinare - Gaina cu rosioare 48889
retete culinare - Gaina cu rosioare 48890

COMENTARII (10)

Rocsi 1

03.09.2010, 11:28

vero_closca 1

03.09.2010, 11:48

elena1988 1

08.02.2011, 13:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55