Galletto (cocos mic) umplut si varza calita

de simo_brkic in Pui, 5 Feb 2012 | 1914 vizualizari

 

Ador carnita asta :P dar nu stiam cum sa o mai fac,asa ca mam folosit de ingredientele care le aveam prin frigider..si a iesit delicos :P am avut si un oaspete neasteptat si el a ramas incantat :D

 

INGREDIENTE

  • cca 500 g varza alba
  • ulei,sare,piper
  • pasta de rosii sau rosi cu putin basilico 
  • cocosel 
  • cca 10 masline verzi
  • 1 ceapa verde lunge
  • 1 morcov
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galletto (cocos mic) umplut si varza calita:

Sunt sigura ca toti am facut varza calita si pui umplut  ;)..am taiat varza si am "framantat-o" putin cu sare si piper,urmand apoi sa adaug cam 2 linguri bune de suc rosii.

Am lasat-o deoparte si am inceput sa umplu cocoselul cu maslinele ,morcovul taiat fasii si ceapa verde taiata fasii ;) apoi l-am bagat la cuptor cu o cana de apa,condimente pui ,putina ceapa verde si 3 linguri ulei..Cand observam ca a prins putin culoare pe ambele parti (din cand in cand il intoarcem de pe o parte pe alta)punem si varza si mai lasam la cuptor pana cand varza devine calita :D:D si cocoselul e facut ...

POFTA BUNA!

 

TIPS-URI

1

Eu zic ca in cocosel putem pune aproape ce vrem ;) depinde de gusturi ,se poate pune si salam de porc sau carnaciori ;) sau se poate face cu rozmarin ,usturoi etc

RETETA IN IMAGINI

Galletto (cocos mic) umplut si varza calita-0
Galletto (cocos mic) umplut si varza calita-1
Galletto (cocos mic) umplut si varza calita-2

COMENTARII (14)

simo_brkic 1

06.02.2012, 13:15

= )) din pacate nici pozele nu sunt multe pentru ca pofta era mare alinutzika nu...ihihih in schimb o floricica

oana_pisicutza16 1

12.04.2012, 11:18

o minunatie

simo_brkic 1

15.04.2012, 15:37

mersiii

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20