Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Cartofii curatati,fierti si zdrobiti se amesteca cu 50 gr unt topit,cu ouale si cu faina.Rezulta un aluat din care pregatesc galustele,iar in mijlocul fiecareia pun o pruna.
In restul de unt se prajeste pesmetul, zaharul,vanilia, ptr 5 min sau pana capata o culoare aurie.
Dupa ce am format galustele,se pun la fiert intr o oala cu 3 l apa clocotita si se continua fierberea, la foc mic ptr cca 20 min.Galustele se scot din apa,se scurg si se trec prin pesmetul amestecat cu zahar si vanilie.Se pun intr o forma termorezistenta si se dau la cuptor ptr 5 min, la foc mediu.
1
In loc de prune se pot folosi si caise sau piersici.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult