Galuste cu pui

de Kori in Pui, 7 Oct 2011 | 2722 vizualizari

 

Este o mancare foarte simpla si gustoasa, pe care o facea mama cand eram mici, si reteta e de la ea.

 

INGREDIENTE

  • Galuste:  
  • 3 oua
  • 3 linguri de apa
  • faina cat cuprinde 
  • un pic de sare
  • Pui:  
  • 500gr carne de pui (piept, aripi sau pulpe)
  • 3 linguri ulei pt prajit
  • 1 ceapa mare
  • 10 catei de usturoi
  • 1 legatura patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste cu pui:

Am taiat ceapa marunt si am calit-o in vreo 3 linguri de ulei impreuna cu puiul taiat bucatele mici (eu am avut piept, dar cel mai bun iese cu aripi) si le-am lasat sa se prajeasca bine. Cand a fost aproape gata am pus si usturoiul taiat marunt si le-am mai calit putin. Am pus o cana cu apa si am lasat sa fiarba la foc mic, pana cand a fost gata carnea. La sfarsit am pus patrunjelul taiat marunt .

Intre timp am facut din 3 oua si 3 linguri de apa, un pic de sare si faina cat a trebuit un aluat .Am pus apa cu sare la fiert si cand a clocotit apa am rupt din aluat bucatele mici si le-am pus in apa . Cand s-au ridicat la suprafata am mai lasat sa fiarba vreo 2, 3 minute si apoi le-am scurs de apa. 

Apoi am amestecat cele doua chestii: galustele si puiul:) 

E foarta buna, cel putin asa zic toti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

gaby_gabytza 1

11.10.2011, 11:16

buuuun

Kori 1

11.10.2011, 14:44

multumesc fetelor :gabytza, kamy, adasev,rocsi, dia, MIUTA, eduard, sufletista
multumesc motan si 1976

SENO 1

24.10.2011, 14:08

am mai auzit de galuste facuta asa dar n-am incercat,o sa incerc reteta ta sa vad cum imi iese ca arata tare bine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpa si piept de pui umplute pe pat de orez la cuptor