Galuste de cartofi cu carne in sos de rosii si smantana

de daniastefania in Porc, 9 Aug 2015 | 6510 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g pulpa de porc
  • 8 cartofi
  • 6 linguri faina
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 150 ml smantana
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • Sare
  • Piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste de cartofi cu carne in sos de rosii si smantana:

Curatam ceapa si o tocam marunt. Spalam bine carnea si o taiem cubulete. Curatam cartofii, ii spalam, ii taiem cubulete si ii punem la fiert in apa cu sare. Punem ceapa la calit in putin ulei. Adaugam carnea, mai calim putin. Adaugam pasta de tomate si 200 ml apa. Condimentam si lasam carnea sa fiarba la foc mediu.

Dupa ce au fiert cartofii, ii strecuram si ii facem piure. Apoi ii lasam la racit. Dupa ce s-au racit cartofii adaugam faina, oul si putina sare. Formam galustele ca niste mingiute, le dam prin putina faina si apoi le punem la fiert intr-o oala cu apa clocotita. Sunt fierte cand se ridica la suprafata. Le scoatem si le scurgem. Cand carnea e fiarta adaugam smantana. Lasam sa mai fiarba 5 minute, apoi adaugam galustele. Lasam sa mai dea un clocot, apoi stingem focul. Servim mancarea calda! Pofta sa aveti!

Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste de cartofi cu carne in sos de rosii si smantana" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ficat de porc prajit cu mujdei