Galuste din branza de vaci cu sos

de Lau in Mancaruri de legume, 21 Iun 2014 | 3546 vizualizari

 

M-am inspirat de la Rocsi,multumesc frumos>:D

 

INGREDIENTE

  • Galuste
  • 300 g branza de vaci
  • 2 oua
  • 50 g cascaval
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • faina
  • Sos de rosii
  • 5 rosii
  • 1 cana apa
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 2 catei usturoi
  • busuioc
  • 1 ceapa mica
  • rozmarin
  • 1 lingurita zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste din branza de vaci cu sos:

Pentru galuste amestecam ingredientele intr-un bol adaugand faina pana rezulta un aluat care nu este lipicios(dar nici foarte tare),cu mana umeda formam galustele,

Intre timp punem apa cu sare la fiert si cand incepe sa fiarba adaugam galustele toate odata,fierbem la foc potrivit cca 8 min dupa care le scoatem intr-un bol,

Sosul de rosii-ceapa tocata marunt,usturoiul curatat si taiat in 2,le calim putin dupa care adaugam rosiile(care le-am tocat la robot)cana de apa,busuioc,rozmarin si lasam sa fiarba la foc potrivit,la final potrivim cu sare,piper si lingurita de zahar,adaugam galustele si mai lasam pe foc cca 3 min,

La final putem adauga patrunjel verde tocat, 

Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste din branza de vaci cu sos" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Galuste din urda cu sos de rosii