Galuste dulci cu branzica de vaci

de laura_n in Mancare copii, 30 Mar 2014 | 4843 vizualizari

 

Un desert bun pentru bebelusi si nu numai!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr branzica de vaci (proaspata)
  • 1 canita mica gris
  • 3-4 linguri zahar brut
  • un pic de coaja rasa de lamaie
  • 2 oua (proaspete, de tara)
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste dulci cu branzica de vaci:

Punem la fiert, o cratita larga, cu apa. 

Intr-un castron, punem branzica de vaci. O faramitam cu o furculita si adaugam zaharul si grisul. Separat, batem cele doua oua, si le turnam peste compozitia de branza. Amestecam bine, sa se omogenizeze. Radem un pic de coaja de lamaie. Lasam deoparte un pic compozitia.

Cand apa incepe sa fiarba, luam o lingura de metal, o dam intai prin apa fiarta, apoi formam galuste din compozitie pe care le punem la fiert, in apa. Cand se ridica la suprafata apei, le mai lasam cateva minute sa fiarba, apoi le scoatem cu o lingura. Le asezam pe un platou, presaram un pic de zahar vanilat sau dulceata si le servim.

 

TIPS-URI

1

ouale de tara dau o culoare mai frumoasa.

2

eu le scot din apa cu o lingura, nu le strecor pentru ca imi place sa fie mai zemoase.

3

sunt usor de facut, si sunt pe placul celor mici. Se pot da si bebelusilor, incepand cu 9-10 luni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste dulci cu branzica de vaci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Satisfyyourcravings 1

31.03.2014, 13:20

Ce idee minunata!

anca_rm 1

31.03.2014, 15:59

ce idee buna

Merisor 1

04.04.2014, 08:44

ce bunatati ai facut tu aici!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cnedle