Galuste “infailibile” pentru supa

de Doinavar in Supe, 14 Feb 2013 | 20609 vizualizari

COMENTARII (20)

gaby_duceag 1

14.02.2013, 12:12

ce haioasa e introducerea )
penultima data cand am facut supa cu galuste au iesit MINUNATE! - eram superfericita ), dar alaltaieri am facut iar (e preferata copiilor) si am pus 3, s-au imprastiat apoi am mai pus gris si au iesit bine
O sa incerc varianta ta ca tare am si eu de furca cu galustele astea

Rocsi 1

14.02.2013, 12:18

Denissa 1

14.02.2013, 12:19

Si eu am supa pe foc. La galuste eu nu sting bicarbonatul, il pun asa impreuna cu oul si uleiul.

diaconta 1

14.02.2013, 12:56

Interesant eu totusi am o retinere in a folosi bicarbonat in galuste

Bya Ralu 1

14.02.2013, 12:57

Lau 1

14.02.2013, 15:26

gaby_gabytza 1

14.02.2013, 16:25

ianculubita 1

14.02.2013, 17:10

MotanLaOale 1

14.02.2013, 17:46

mamaieelena 1

14.02.2013, 18:08

Doinavar 1

14.02.2013, 19:03

Am observat ca galustele, si nu numai, fiecare le face in felul ei. Am "descoperit" si eu una si mi-a placut. Bicarbonat am pus putin, putin de tot. Am scris "varf" de cutit, dar am folosit unul foarte micut... L-am cautat cu lupa.
Va multumesc pentru comentarii.

Sim0na 1

14.02.2013, 19:43

danakarin 1

14.02.2013, 23:01

Ai dreptate, la face bine sa stea o vreme!

Panacris 1

15.02.2013, 14:12

De reținut!

mihaelar63 1

06.04.2013, 03:35

Incercam si varianta aceasta
Razboiul de 100 de ani s-a terminat si de ghilele nu mai este nevoie

Geanina87 1

11.04.2013, 09:16

Bucataras Monica 1

11.04.2013, 09:18

si eu fac la fel , doar ca pun un virf de cutit de praf de copt , fara a fi stins si compozitia o tin un pic deoparte ,nu chiar 60 min ,

feliciacristea46 1

11.04.2013, 22:02

se intareste beton daca sta mult, se pun imediat in supa !

feliciacristea46 1

11.04.2013, 22:23

daca pui 4-5 linguri de gris la un ou, fara altceva, si puse imediat in supa. la urma picuri apa rece [peste ele !

babi5 1

27.05.2013, 14:00

Pentru mine este ceva inedit dar le incerc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu galuste, reteta ca la mama, fara secrete