Galuste pufoase de gris

de Lavinia in Supe, 27 Iul 2014 | 4864 vizualizari

 

Se fac super usor doar trebuiesc urmati cativa pasi...

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1/3 lingurita de sare
  • gris
  • 4 l supa de pui
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste pufoase de gris:

Se separa albusurile de galbenusuri.

Intr-un bol se bat albusurile cu un praf de sare pana devin spuma tare.(de preferat cu telul)

Se adauga galbenusurile si se amesteca usor.

Grisul se adauga treptat,in ploaie,amestecand usor cu o furculita.

Compozitia este gata atunci cand se ia usor de pe furculita.(vezi foto)

Eu am avut niste oua mari asa ca am folosit in jur de 160 g gris.

Am pus supa la fiert .

Cu ajutorul unei lingurite am luat cate putin din compozitia de galuste si le-am pus in oala cu supa.(de preferat este sa folositi o oala mai mare deoarece galustele se umfla destul de mult )

Am lasat galustele sa fiarba pana au devenit moi stropindu-le din cand in cand cu putina apa rece.(eu le-am stropit de vreo 3 ori)

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Galuste pufoase de gris 334405
retete culinare - Galuste pufoase de gris 334406
retete culinare - Galuste pufoase de gris 334407
retete culinare - Galuste pufoase de gris 334408
retete culinare - Galuste pufoase de gris 334409
retete culinare - Galuste pufoase de gris 334410

COMENTARII (10)

Rocsi 1

27.07.2014, 21:59

MOKUSKA 1

28.07.2014, 07:12

ne plac

MotanLaOale 1

28.07.2014, 09:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!