Garnitura de cartofi de post

de Gherca Daniela in Mancaruri de post, 14 Mar 2016 | 3004 vizualizari

 

O mancare tare buna in zi de post sau o garnitura rapida alaturi o bucata de carnita pentru cei ce nu tin post!

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi medii
  • 1 ceapa mica
  • 2 linguri pasta de ardei (facuta de mama pentru iarna)
  • 2-3 linguri de ulei
  • sare
  • boia dulce
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Garnitura de cartofi de post:

        Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem cubulete. Intr-un oala asezam cubuletele de cartofi, acoperim cu apa, presaram putina sare si lasam la fiert atat cat sa intre furculita in ei, ca si aproximare cca.20 minute.
       Intr-o tigaie punem uleiul si calim 2-3 minute ceapa taiata julienne, punem si pasta de ardei, mai lasam un minut amestecand din cand in cand si la final punem cartofii
fierti, potrivim de sare si boiaua dulce, mai amestecam putin si garnitura nastra este gata.
Presaram patrunjel verde deasupra si servim cu mare drag!

 

RETETA IN IMAGINI

Garnitura de cartofi de post-0
Garnitura de cartofi de post-1
Garnitura de cartofi de post-2
Garnitura de cartofi de post-3
Garnitura de cartofi de post-4
Garnitura de cartofi de post-5

COMENTARII (21)

Stefania1964 1

15.03.2016, 11:39

Imi plac cartofii de orice fel!

Geanina87 1

16.03.2016, 15:26

denisizina24 1

20.07.2016, 09:19

Pentru a da un plus de culoare si mai mult gust retetelor dumneavoastra, vizitati va rog, http://olx.ro/oferta/cartofi-movi-productie-2016-ID4szck.html

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41