Garnitura de morcovi caramelizati in vin

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 23 Mai 2010 | 9725 vizualizari

COMENTARII (13)

Rocsi 1

23.05.2010, 18:51

interesanta reteta

Ina 1

23.05.2010, 19:04

mamaaa, ma innebunesti!

nadina73 1

23.05.2010, 19:18

rocsi incearca sa vezi ce buni sant ,mai ales in zilele de post

nadina73 1

23.05.2010, 19:19

ina iubita incet ca tu esti operata ,dar ma gandesc si la tine ,pun la pachet

Rocsi 1

23.05.2010, 19:20

asa incerca dar stiic are e problema mea?nu imi plac mancarurile cu zahar sau miere sau ierburi aromate...eu sunt mai pe traditional...asa m-am obisnuit am incercat sa pun fel si fel de condimente dar nu mananc..

nadina73 1

23.05.2010, 19:21

incearca fara zahar nu are ce sa fie rau

Rocsi 1

23.05.2010, 19:23

ma gandesc k nu are ce sa fie rau...ce sa ii faci sunt o mofturoasa si jumatate sa stii

nadina73 1

23.05.2010, 21:00

rocsi nu cred ca e chestia de mofturoasa ,vezi sant gusturi si gusturi,nu cred ca esti tu asa mofturoasa

Bucataras Medi 1

24.05.2010, 10:56

rocsi ,ia-te de mana cu george................si el este un sclifosit de nu se poate.................mie imi place in schimb sa incerc si chiar voi testa aceasta reteta nadina,................imi place si cum suna si cum arata................dar deocamdata servesc de la tine..............mi-am luat furculitele deja.............

Rocsi 1

24.05.2010, 14:20

stiu mediotot si recunosc...am incercat sa fac unele lucruri altfel decat de obicei dar nu imi place deloc ce iese..probabil k asa m-am invatat si de asta

nadina73 1

25.05.2010, 00:13

medi e super buna sa sti eu am facut-o de foarte multe ori e grozava .parerea mea

nadina73 1

25.05.2010, 00:15

rocsi e si chetia de obisnuinta si probabil nu ca e un moft dar cred ca e si mai bine si mai sanatos

mena29 1

26.05.2010, 21:38

probez de la tine si daca-mi plac fac si eu,pana una alta las furculitele

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Budinca de orez