Garnitura din orez cu fidea prajita

de Lia_ in Aperitive / Garnituri, 19 Aug 2013 | 8931 vizualizari

COMENTARII (18)

Corinuta 1

19.08.2013, 16:53

foarte interesant!

babi5 1

19.08.2013, 17:45

javascript:void(0)

Bya Ralu 1

19.08.2013, 18:41

o idee faina

FlaviaD 1

19.08.2013, 19:00

Foarte interesanta reteta ta! Imi place si prezentarea si cum ai aranjat decorul. Foarte artisctic

Lia_ 1

19.08.2013, 19:23

multumesc dragelor carora v-a placut si ati votat

multumesc corina, Babi, Bya, Flavi pt ca v-ati obosit sa scrieti cate ceva desi o mai vazuseti reteta

v-am mai scris o reteta delicioasa si foarte simpla: cartofi "in pijama"

multumesc pentru banderola bucataras

xana 1

19.08.2013, 20:02

Trebuie sa o incerc si eu, imi place foarte mult orezul! Bravo!

anca_rm 1

19.08.2013, 20:13

este foarte buna Lia

Lia_ 1

19.08.2013, 20:34

xana, anda, da, e destul de ok preparatul asta

tanyapatap 1

19.08.2013, 20:45

simona72 1

19.08.2013, 20:49

faina reteta, e de probat...orezul basmati e preferatul meu!

Valclaudia 1

19.08.2013, 21:00

bravo, specialisto! Imi place tare mult prezentarea, felicitari!!

Lia_ 1

19.08.2013, 21:45

anda, acum am vazut ca m-ai facut specialista sunt amatoare ca un bucataras categoria incepator ce sunt, crede-ma

Lia_ 1

19.08.2013, 21:50

tanya, simona il gatim des in loc de paine la mancarurile cu sos; e mai sanatos

uite si la Claudia, cica specialista ... poate la facut poze ... si nici atat ca azi-dimineata cine o ardea pe net cautand in manualul aparatului foto cum sa fac poza la un detaliu!? si tot nu mi-a iesit; mai studiez

mamaieelena 1

20.08.2013, 00:06

Lia_ 1

20.08.2013, 08:21

elena

MotanLaOale 1

20.08.2013, 09:37

Lia_ 1

20.08.2013, 16:16

Motan

Dana_Retetegg 1

10.11.2013, 17:06

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Orez simplu si délicios gatit in vas Tupperware