Gazpacho

de nilgun in Supe, 24 Iul 2013 | 5165 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • paine 2 bucati
  • jumatate ceasca ulei de masline
  • otet- cat sa umezim painea
  • sare, piper
  • o cescuta apa
  • morcovi pentru ornat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gazpacho:

Rosiile le-am spalat , le-am curatat de pielita si le-am taiat bucati mai mari. Ardeiul l-am spalat. i-am scos mijlocul, si am taiat bucatele potrivite. Ceapa am curatat-o si am taiat-o bucati. Usturoiul l-am curatat si l-am taiat feliute. 

Am inmuiat painea in otet. 

Toate ingredientele le-am pus intr-un vas si le-am blenduit.Am turnat si uleiul de masline si am amestecat in continuare. Pentru ca mi se parea prea groasa, am pus o cescuta de apa si am mai bledui, am asezonat cu sare si piper si am dat la rece. Cand am servit, am curatat un morcov si l-am taiat fasii pentru ornat. Daca tot e totul crud, am zis sa folosesc si morcovelul.

Pofta buna!!! 

 

TIPS-URI

1

ideal e sa se manance dupa ce a stat cateva ore la rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Gazpacho" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Geanina87 1

24.07.2013, 23:19

Black_cat 1

25.07.2013, 12:32

Retete a ok, dar ii lipseste un ingredient fundamental: castravetele, doar asa e completa

nilgun 1

25.07.2013, 18:11

stiu stiu...dar nu am avut...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de fasole verde cu carnita de pui