Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
O supa sanatoasa si potrivita pentru zilele de vara calduroase!
1.Umpleti o oala mare cu apa si puneti-o pe foc.
2.Spalati bine rosiile,apoi le taiati (un mic “X”) in partea de jos cu un cutit ascutit.Le puneti pentru 30 de secunde in apa clocotita,apoi le scoateti intr-un vas cu apa si gheata.Dupa 1-2 minute le decojiti de pielita.
3.Curatati castravetele de coaja,ardeiul de seminte,apoi taiati-le in bucati mai mici.
4.Puneti in blender rosiile decojite,castravetii,ceapa,ardeiul gras,pepenele rosu,coriandru,otetul/zeama de lamaie,sarea si uleiul.Mixati bine pentru a obtine o compozitie fina.Gustati si daca este necesar mai condimentati cu sare si piper. Dati la rece pentru cel putin o ora inainte de a servi.
5.Puneti in boluri supa,apoi adaugati rosii si castraveti tocat marunt.Stropiti cu putin ulei de masline deasupra.
Sa aveti pofta!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult