Gazpacho cu rosii si pepene rosu

de camelia75 in Supe, 14 Iul 2013 | 4003 vizualizari

 

O supa sanatoasa si potrivita pentru zilele de vara calduroase!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr rosii coapte
  • 1 ardei gras rosu/verde
  • 1 castravete mare
  • 1 ceapa mica, tocata
  • 4 fire de coriandru
  • 3 cesti pepene rosu taiat cubulete si curatat de seminte
  • 2 linguri de otet/zeama de lamaie
  • 1/3 ceasca ulei de masline extra virgin, plus suplimentar pentru ornat
  • sare dupa gust
  • Piper proaspat macinat
  • 1 varf de cutit fulgi de ardei rosu (optional)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gazpacho cu rosii si pepene rosu:

1.Umpleti o oala mare cu apa si puneti-o pe foc.

2.Spalati bine rosiile,apoi le taiati (un mic “X”) in partea de jos cu un cutit ascutit.Le puneti pentru 30 de secunde in apa clocotita,apoi le scoateti intr-un vas cu apa si gheata.Dupa 1-2 minute le decojiti de pielita.

3.Curatati castravetele de coaja,ardeiul de seminte,apoi taiati-le in bucati mai mici.

4.Puneti in blender rosiile decojite,castravetii,ceapa,ardeiul gras,pepenele rosu,coriandru,otetul/zeama de lamaie,sarea si uleiul.Mixati bine pentru a obtine o compozitie fina.Gustati si daca este necesar mai condimentati cu sare si piper. Dati la rece pentru cel putin o ora inainte de a servi.

5.Puneti in boluri supa,apoi adaugati rosii si castraveti tocat marunt.Stropiti cu putin ulei de masline deasupra.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gazpacho cu rosii si pepene rosu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

14.07.2013, 19:13

Ce textura faina are

laura_n 1

15.07.2013, 18:00

foarte buna! interesanta cu pepene

Panacris 1

20.07.2013, 20:27

Ce nebunie! La favorite și de probat!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gazpacho Andaluz