Gem de caise

de babi5 in Dulceata / Gem, 24 Iun 2013 | 6469 vizualizari

COMENTARII (25)

Cris2711 1

24.06.2013, 15:06

imi place

Corinuta 1

24.06.2013, 15:08

tare-mi place!

simona72 1

24.06.2013, 15:13

Ce bun mai este....si ce parfumat!!!

Patricia Iordache 1

24.06.2013, 15:16

Ce culoare frumoasa are! Deja imi imaginez o clatita unsa cu acest gem...mhhh...Bravo!

gaby_gabytza 1

24.06.2013, 15:18

plaaaaaaaaaaaaaace

Bunica 1

24.06.2013, 15:25

Cat este de parfumat!;-bd;--bd

ralu_ca 1

24.06.2013, 15:28

bunnnnn!

Constelatialeu 1

24.06.2013, 15:30

Gemul meu preferat....

Valclaudia 1

24.06.2013, 15:31

Babi, cand sa venim la o portie de clatite umplute cu gem de-asta bun?

babi5 1

24.06.2013, 15:56

Crisulina multumesc

babi5 1

24.06.2013, 16:01

Corina33,simona 72.patriicia Iordache gaby_gabitza bunica ralu_ca, constelatialeu,Valclaudia asa este avem un pom la strada si sunt tare bune si intradevar are un parfum si o aroma deosebita ,cit despre clatite va astept cu drag numai sa ma anuntati din timp ca sa am ragaz de preparare .. va pup si va multumesc pentru aprecieri

Panacris 1

24.06.2013, 16:01

Delicios!

Dea_Dea 1

24.06.2013, 16:07

Vaii ce imi place

lucy2002 1

24.06.2013, 16:26

Foarte bun la noi inca nu s-au copt .

Angelina_Elena 1

24.06.2013, 16:28

ce-mi place la foile cu miere!

CookieMonster 1

24.06.2013, 17:24

ce bunatate!

babi5 1

24.06.2013, 17:45

Te pup panacris

babi5 1

24.06.2013, 17:46

Dea_Dea multumesc de apreciere

MotanLaOale 1

24.06.2013, 17:49

babi5 1

24.06.2013, 18:24

Multumesc MotanLaOale

iry-gabriela 1

24.06.2013, 18:29

pun o vorba buna dar primesc si eu

Rocsi 1

24.06.2013, 20:27

Babi asta sa fie cel mai mare pacat. Si eu aseara, mai tarziu, am facut cateva compoturi de visine ca nu mai stateau. Si asa multe din ele erau patate daca le lasam pana maine nu prea mai aveam ce sa aleg. Nu sunt deloc deacord sa gatesc, sa fac din astea in zile de sarbatoare, dar in caz de forma majora. Bun gemul de caise si parfumat

babi5 1

24.06.2013, 21:27

Multumesc Rocsi ,asa este chiar nu mai puteam sa amin

babi5 1

24.06.2013, 21:29

Da asa este rugaciunea facuta uni pentriu alti catre Dumnezeu din inima este bineplacuta Lui .. primesti si fara vorba buna pusa iri_love ..

mena29 1

25.06.2013, 13:30

Daaa,foarte bun!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gem de caise