Gem de caise – Multicooker

de madi_marin in Dulceata / Gem, 26 Iun 2014 | 7552 vizualizari

 

E unul din gemurile mele preferate! Am combinat cu puţin pepene galben foarte parfumat şi a ieşit o ,,delicioşenie,, !

 

INGREDIENTE

  • 1kg caise tăiate cubuleţe
  • 250 g pepene galben tăiat cubuleţe
  • 800 g zahăr gelifiant
  • 200 g zahăr
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de caise – Multicooker:

Ambele tipuri de zahăr se amestecă.

La fel şi fructele.

În cuva aparatului se pun straturi alternative de fructe şi zahăr.

Se selectează programul BOIL şi se apasă START. Când zahărul începe să se dizolve şi compoziţia devine lichidă, se selectează programul JAM şi se lasă să fiarbă încet  pentru cca 45 de minute.

Se pune gemul cald în borcanele sterilizate.

Capătă consistenţă a doua zi.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de caise – Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

laura_n 1

29.06.2014, 15:21

chiar deliciosenie

Panacris 1

27.08.2014, 22:37

susu 1

15.10.2014, 19:13

foarte tare, si eu am facut o gramada de conbinatii la gemuri, interesanta reteta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gem de caise