Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Credeati ca daca sunteti la dieta nu puteti manca gem? :)
Capsunile se spala bine si se curata de codite. Deasupra se presara o lingura de indulcitor. Se pun la fiert cu 100 ml. apa.
Se lasa sa scada, dar atentie sa nu se prinda de fundul oalei. Intr-un castronel amestecati indulcitorul cu gelifiant si conservant, apoi adaugati peste fructe la finalul fierberii. Mai tineti pe foc 1 min. si dati deoparte. Intre timp pregatiti borcanele - acestea trebuiesc spalate si scurse bine. Scufundati capacele in apa clocotita. Cand gemul este gata, turnati-l fierbinte in borcane, puneti celofan si infiletati capacul.
Rasturnati borcanul cu susul in jos si lasati sa se raceasca. E un deliciu ce nu cred ca va rezista in borcan prea multe zile!!!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult