Gem de fructe (amestec)

de anca_rm in Dulceata / Gem, 19 Aug 2013 | 5187 vizualizari

 

De obicei , vara cand raman fructe nemancate si risca sa se strice ma apuc de bucatarit pentru sezonul rece cand tanjim dupa fructe . Asa am facut si de data asta cu ladita cu fructe culese si nemancate .
Cantitatile si feluri depind de ceea ce am .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piersici
  • 1 pepene galben
  • 0.5 kg pere
  • 0.5 kg prune rosii
  • 0.5 kg zahar
  • conservant
  • lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de fructe (amestec):

Am curatat pepenele de coaja si l-am taiat bucati, perele le-am curatat de samburi si de coaja si le-am facut si pe ele bucati. Din prune am scos samburii si le-am lasat asa in jumatati, piersicile fara sambure taiate , in functie de cat au fost de mari in sferturi sau mai mici.

Am razuit coaja de lamaie( inainte trebuie spalata bine ) si dupa aceea am stors si zeama .

Am pus pe foc intr-o cratita totul : fructele , zaharul lamaia si am lasat sa se fiarba amestecand mereu .

La sfarsit am pus putin praf de conservant si le-am pus in borcane .

La iarna va fi foarte bun .

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de fructe (amestec)" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gem de piersici albe