Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
am incercat si am reusit...are un gust dulce acrisor...
Am curatat gutuile de puf si le-am bagat la robot sau se pot da pe razatoarea mare dar merge mai greu,eu una am incercat si m-am lasat pagubasa...
Cat timp am razuit gutuile am facut siropul...cele 6 cani de apa si zaharul..l-am fiert pana s-a topit tot zaharul si a inceput sa se lege...am adaugat gutuile..l-am lasat sa fiarba cam 20-30 minute apoi am adaugat si sarea de lamaie,dupa gust...l-am fiert la foc mic..in total cam o ora si 15 minute...a capatat o culoare rozalinda..mi-au iesit 7 borcanele de 400g si 2 de 800g...
1
in timpul fierberii am strans spuma rezultata cu o lingura de inox...
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult