Gem de prune

de babi5 in Dulceata / Gem, 20 Aug 2013 | 9374 vizualizari

COMENTARII (25)

mihaelar63 1

20.08.2013, 17:35

A terminat Babi gemul de prune

Angelina_Elena 1

20.08.2013, 17:39

Ce bun e!

Bya Ralu 1

20.08.2013, 17:44

bun

Lia_ 1

20.08.2013, 17:52

Babi, mai e o metoda simpla ca sa se videze. Dupa ce le pui capacul bine strans, le inclini cu grija si daca nu curg, le intorci cu fundul in sus si le lasi minim 15 minute daca le vrei si la plapumita. Daca nu, doar le intorci si le lasi asa sa se raceasca.

Dar cred ca stiai deja de asta ...

bravo tie

diaconta 1

20.08.2013, 17:56

Bravo babi

simona72 1

20.08.2013, 17:59

Gem de prune facea mama cand eram copil in fiecare an!

babi5 1

20.08.2013, 18:04

Lia1 le intoarce Babi de fiecare dat dar am omis sa scriu multumesc mult iubita

babi5 1

20.08.2013, 18:05

mihaela 63 am terminat ,dar ma-m trezit de dimineata sa nu zic sculat : multumesc

babi5 1

20.08.2013, 18:06

Angelina_Elena

babi5 1

20.08.2013, 18:07

Bya Ralu

babi5 1

20.08.2013, 18:07

diaconta

babi5 1

20.08.2013, 18:08

simona72 ti-ar face Babi cu mare drag daca ai fi mai aproape fiindca sunt prune din belsug

Merisor 1

20.08.2013, 18:13

Cel mai bun gem!

babi5 1

20.08.2013, 18:33

Multumesc Merisor facem anul acesta si pentru cel care vine fiindca sunt din belsug si la anul nu se stie

MotanLaOale 1

20.08.2013, 18:40

Panacris 1

20.08.2013, 19:22

babi5 1

20.08.2013, 20:17

MotanLaOale

babi5 1

20.08.2013, 20:17

Panacris

Bunica 1

20.08.2013, 21:26

Usor,usor Babi umple camara

Rocsi 1

20.08.2013, 23:09

Imi place foarte mult

Cris2711 1

20.08.2013, 23:30

bun gem,Babi

mamaieelena 1

21.08.2013, 00:03

place

babi5 1

21.08.2013, 13:09

multumesc Rocsi

babi5 1

21.08.2013, 13:09

Multumesc Crisulina

babi5 1

21.08.2013, 13:10

Multumesc mamaieelena

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de prune