Gem de prune

de ionix in Dulceata / Gem, 5 Aug 2010 | 25773 vizualizari

COMENTARII (14)

gaby_duceag 1

05.08.2010, 09:36

ce bine arata!! miez de nuca de ce nu pui?

ionix 1

05.08.2010, 09:38

sarut-mana... pai, o sa pun la magiun
vreau sa fac si magiun, asa cum facea bunica fara zahar si cu nuca multa
ps: scuze... stii tu pt ce... acum ma car la munci... am stat sa postez din retete ca iar le pierd, adica pozele ... mai am de pus o gramada si nu stiu daca mai apuc te pupaaaaaaaaaaaaceeeeeeesc... te sun cand ajung in Falticeni

Bucataras Medi 1

05.08.2010, 09:50

cat de bine arata...............mie imi place tare mult acest gem.........5 furcu............

Miha 1

05.08.2010, 10:09

violeta_mov 1

05.08.2010, 10:26

Buna! Am si eu o intrebare, fiindca ma pregatesc sa fac gemul de prune, care e preferatul meu: e de ajuns sa intorc borcanele cu capacul in jos dupa ce am turnat gemul in ele ca sa se pastreze ok pana la iarna? Sau trebuie fierte cu totul in apa? Trebuie sa va spun ca e primul an in care vreau sa fac compoturi/gem/zacusca etc., nu am niciun fel de experienta cu conservaraiele si vreau neaparat sa imi reziste pana la iarna... Si inca ceva... chiar 9 ore trebuie fierte prunele?.... Stau la bloc... daca eram la tara, era usor sa le pun intr-un ceaun la foc afara... dar asa.... fac sauna in apartament...
Va multumesc si va pup, gospodinelor!
PS. Intru aproape zilnic, de mai multe ori pe zi, de multaaaaa vreme, pe bucataras.ro!

silvi0ara 1

05.08.2010, 10:54

Tare bun gemul tau si arata si tare bine.
Mie in schimb imi place magiunul mai mult,abia astept sa iasa prunele brumarii sa fac.

Laly 1

05.08.2010, 11:29

Ionela arunca-mi si mie un borcanel,macar cu imprumut

Rocsi 1

05.08.2010, 12:00

domle dce inseamna sa ai fructe in recolta ta proprie..faci de toate..bravo mandro..hai k mai e putin si ne vedemmmmmm...si iti dau si ceva...frumos...

mena29 1

05.08.2010, 17:19

Un borcan se poate

Corinuta 1

05.08.2010, 17:20

Ina 1

05.08.2010, 21:32

Violeta_mov, daca gemul e destul de fierbinte cand il pui in borcane si le capsezi imediat, pana se racesc se formeaza vid intre capac si continut, asa ca nu e nevoie sa mai sterilizezi.... Pentru siguranta, eu pun deasupra cate o jumatate de aspirina, care poate fi data deoparte cand umblam la borcan.... Sper sa-ti reuseasca. Multa bafta si bine ai venit printre bucatarasi!

violeta_mov 1

05.08.2010, 22:46

Multumesc mult pentru raspuns! Eu mi-am facut cont doar ca sa va mai intreb cate ceva, de postat retete nu cred... Am inceput sa gatesc relativ de curand, imi ies gustoase si mancarurile si prajiturile, dar la aspect sunt jalnice.
Multumesc inca o data!

nadina73 1

06.08.2010, 12:49

cel facut in casa e cel mai bun super ionix si 5 fsi concediu placut

ionix 1

18.08.2010, 10:46

@Violeta... scuze ca raspund asa tarziu... sarut-mana Ina pt ca i-ai raspuns.. au trecut aproape 3 saptamani de cand l-am pus si inca e bun eu asa fac cu gemurile si mi-au tinut mereu... bafta multa la facut gemuri si dulceturi @Nadina... mersi pt urare si pt furci... am avut un concediu minunat, mai ales c-am vazut-o pe vara mea favorita

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gem de prune