Gem de prune si pere

de AlinaL in Dulceata / Gem, 8 Sep 2010 | 10037 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg de prune
  • 1 kg pere
  • zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de prune si pere:

Dupa ce am facut jeleul de prune dupa reteta Bitzei, mi-au rezultat niste "reziduri".Prunele rezultate le-am decojit (foarte usor am dat coaja la o parte), apoi  am curatat perele (tot de coji) si le-am pus in blender.

Am pus compozitia la fiert impreuna cu 1 kg de zahar. Se poate pune mai mult zahar, in functie de cat de coapte sunt fructele. Din cantitatea de 2 kg de prune si 1 kg de pere nu a iesit prea mult gem. Cantitatile se pot dubla.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de prune si pere" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

Laly 1

09.09.2010, 00:52

Las si eu furculitele,dar da-mi si mie macar o feliuta de paine cu gem

AlinaL 1

09.09.2010, 18:19

Laly, dau si doua feliute de paine, dar unse cu gem in strat subtire. Glumesc, fetelor!

elena1988 1

02.02.2011, 15:54

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de pepene galben si rosu